TILAUS JA TOIMITUS

Ostaminen on mahdollista verkkokaupassa ja myymälässämme. Julkinen sektori ja yritykset voivat tehdä tilauksen myös sähköpostitse laskulla. Jos tarvitset apua verkkokauppaostoksen tekemisessä, laita ensisijaisesti s-postia (puheterapia@prolingua.fi). Sähköpostitse lähettämämme tilausvahvistus on merkki siitä, että tilauksesi on rekisteröitynyt järjestelmäämme onnistuneesti.
Lähetämme sinulle myös toimitusvahvistuksen sähköpostitse, kun tilaus on kerätty ja luovutettu toimitettavaksi. Pyrimme toimittamaan tilatut tuotteet 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli toimitusaika pitkittyy merkittävästi, asiakaspalvelumme on yhteydessä sinuun mahdollisimman pian. Jos haluat tilata tuotteita, joita ei ole varastossa, ota yhteys meihin s-postitse.

TOIMITUSTAVAT & -KULUT

Tarjoamme Suomessa seuraavat toimitustavat:

  • Postin/Schenkerin paketti noutopisteeseen 5,95€
  • Toimitus perille (erillistilaukset s-postitse) kulujen mukaan.
  • Tietyille tuotteille kirjetoimitus 3,00€. Huom! Tällöin toimitus on hitaampaa ja seurantaa ei ole. Emme suosittele kirjetoimitusta yli 20,00€ tilauksiin. Jos et nouda pakettia Postin/Shenkerin määrittelemän ajan kuluessa, se lähetetään automaattisesti takaisin meille. Pidätämme oikeuden veloittaa varastollemme noutamattomana lähetyksenä takaisin saapuvasta paketista 10 € suuruisen maksun meille aiheutuvien palautus- ja käsittelykustannuksien kattamiseksi.

HINNAT JA MAKSUTAVAT

Verkkokaupan tuotekorteilla nähtävissä olevat hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät mahdollisia toimituskuluja. Maksuvälityksen yhteistyökumppaninamme toimii Paytrail.

Yhdessä Paytrailin kanssa tarjoamme seuraavia maksutapoja:
• Kaikki suomalaiset verkkopankkipainikkeet
• Korttimaksut: Visa, Mastercard, American Express
• Mobiilimaksutavat: MobilePay ja Siirto
• Lasku- ja osamaksutavat Collectorin kautta.

Paytrail käsittelee henkilötietojasi soveltuvan lainsäädännön ja Paytrailin tietosuojaselosteen mukaisesti.
Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Paytrailin asiakaspalveluun. Lisätietoja täältä https://www.paytrail.com/kuluttajille

TILAUKSEN VAIHTO, PALAUTUS TAI PERUUTTAMINEN

Suun sisäisillä apuvälineillä ei hygieniasyistä ole vaihto- tai palautusoikeutta.
Mikäli tuote on viallinen, ole yhteydessä meihin sopiaksemme palautuksen ja saadaksesi korvaavan tuotteen. Muiden kuin suun sisäisten tuotteiden osalta vaihto- ja palautusoikeus on voimassa 14 vuorokautta sen vastaanottamisen jälkeen, jos pakkaus on avaamaton. Huomioithan, että pelkkä tilauksen noutamatta jättäminen ei kuitenkaan riitä sen peruuttamiseksi, vaan tilauksen noutamatta jättämisestä tulee erikseen ilmoittaa asiakaspalvelullemme.

Huomioithan, että emme hyvitä mahdollisia alkuperäisiä toimituskuluja.
Maksamme kuitenkin palautuksesta aiheutuvat lähetyskustannukset puolestasi, kunhan toimit seuraavien ohjeiden mukaisesti: Ota yhteys meihin s-postitse tai puhelimitse.Lomakkeen yläreunaLomakkeen alareuna