Apuväline, jolla voidaan harjoittaa suualueen lihaksia

Face Formerilla voidaan hakea muutosta kielen asentoon ja vahvistaa sen voimaaa, vaikuttaa suualueen lihastoimintoihin ja -jännityksiin. Näin Face Former vahvistaa myös oikeaa hengitystapaa.

Face Former on testattu ja hyväksytty lääketieteellinen apuväline.

Tukea suun lihaksistoon ja oikean asennon saavuttamiseen

Face Formeria käytetään esimerkiksi kuorsauksen ja uniapnean yhtenä hoitomuotona, sekä hampaiden narskuttamisen & kasvojen ja niskan alueen kipujen lieventämiseen.

Face Formerilla voidaan tukea mm. kielen, leuan ja huulten asentoa, toimintaa ja voimaa, jolloin tavoitteena voi olla esimerkiksi nenähengityksen vahvistaminen tai pureskelun/syömisen/nielemisen harjoittelu. 

Hyödy vaikutuksista ja hanki Face Former – perheesi hyvinvoinnin tueksi

Face Former voivat käyttää sekä aikuiset että lapset

Hanki nyt oma Face Formerisi ja vaikuta hengitykseesi!

“Niin pieni tuote voi tehdä suuria muutoksia elämääni!

Sinä voit vaikuttaa siihen kuinka sinä – ja perheesi hengittää.

Hyvät yöunet ja vähennä suualueen ongelmia Face Formerilla

Olen puheterapeutti ja erikoistunut oraalimotoriikkaan, olen myös myofunktionaalinen terapeutti ja hallitsen Buteyko-hengitystekniikan.

Itselläni, kuten niin monella muulla länsimaisella ihmisellä, on myofunktionaalisia ongelmia suualueella. Käytän Face Formeria joka yö.

Face Formerin avulla kieleni voima on lisääntynyt niin, että se pysyy nyt koko yön oikealla lepopaikallaan kitalaella mahdollistaen näin nenähengityksen ja terveellisen unen. Olen päässyt eroon narskutuksesta ja myös kuorsauksesta. Aamuisin herään huomattavasti virkeämpänä kuin ennen, myös leuan alueen kivut ovat hävinneet.

Itse asiassa koko nelihenkinen perheeni käyttää Face Formeria! Lapsillani Face Formerin käytöllä pyrimme estämään hengityksen ja purennan virheitä kasvamasta, ja takaamaan lapsille hyvän unen, joka tukee myös oppimista.

 

Ennaltaehkäisyä miehen uniapnean kehittymiseen

Mieheni on kokenut lapsuudessa raskaat oikomishoidot, jolloin ei kuitenkaan edes yritetty vaikuttaa kielen virheasentoon, ja purentavirheet palautuivat. Vuosien virheasentojen aikana kitalaki on kaventunut ja virheellinen hengitystapa vahvistunut. Öisiä hengityskatoksia ilmenee, kuitenkin niin, että lääkärin tutkimuksissa hänellä ei todettu uniapneaa, -vielä. Me emme halua odottaa, että tilanne pahenee tähän pisteeseen, vaan teemme ennakoivaa työtä asian suhteen.

Pyrit liikkumaan ja syömään oikealla tavalla, koska se vaikuttaa terveyteesi ja hyvinvointiisi. Mutta osaatko hengittää oikealla tavalla?

Oikea hengitystapa vaikuttaa meissä moneen asiaan, jonka myötä oirehdimme eri tavoin sekä päivä- että yöaikaan.

Onko sinulla tai perheenjäsenelläsi näitä oireita?

Kuorsaus

krooninen väsymys / uupuneisuus

Tarve päiväunille / vireystilan laskua

Suuhengitys

Nielemisvaikeudet

Ahdistuneisuus

Päänsärkyä / kipua kasvojen alueella

Narskutus

Mitä Face Former tekee?

Vahvistaa kielen lihaksia ja oikeaa paikkaa suussa ja nielussa, ja samalla siis nenähengitystä nukkuessa. 

Mitä kuorsaus voi aiheuttaa?

Kuorsaus voi olla merkki ylähengitysteiden ahtaudesta. Mikäli kuorsaukseen liittyy hengityskatkoksia, on syytä hakeutua tutkimuksiin mahdollisen uniapnean selvittämiseksi. 

Puolisoni tai lapseni kuorsaa / hengitys pysähtyy nukkuessa?

Mikäli epäilet sinulla olevan uniapneaa, hakeudu ensisijaisesti lääkärin tutkimuksiin. Mikäli oireet ovat lievempiä, voit aloittaa harjoittelun itsenäisesti esim. Face Formerin kanssa. Voit myös varata ajan myofunktionaaliselle terapeutille arvioon ja mahdollisesti terapiaan.

 

Harjoitusohjelma lisänä!

Harjoitusohjelma sisältää aktiivisia, päivittäisiä harjoitteita, sekä yöaikasta, passiivista käyttöä. Mukaan tulevat ohjeet käytön aloitukseen.

Käytä nukkuessasi

Voit käyttää Face Formeria öisin nukkuessasi, jolloin uudet lihastaidot voivat automatisoitua. Samalla tuet hengitystä ja hapensaantia nukkuessasi.

Valmiina kokeilemaan?

Tule mukaan kokemaan Face Formerin hyödyt