Honey Bear -Nallepullo

16,00 20,00 

Nallepulloa on saatavilla kahta kokoa: iso ja pieni. Isompi (Original) on nykyään valkoisella korkkiosalla (kuvasta poiketen).

Pienen nallepulloon mahtuu n.1,5dl nestettä ja isoon Nallepulloon n.2dl nestettä.

Pakkaukseen kuuluu yksi vaihtoletku, lisää on saatavilla erillistilauksella.

Pakkaukseen kuuluun englanninkielelinen ohjevihkonen.

Huom! Nallepullo ei kestä astianpesukonetta tai mikroaaltouunia!

 

. Pestään / desinfioidaan käsin.  Ei sovellu astianpesukoneessa pesuun, eikä mikroaaltouuniin. Pulloon on saatavilla vaihtoletkuja

 

  • The go-to therapy cup that teaches straw drinking
  • Leak-proof lid
  • Not dishwasher and microwave safe
  • Includes one replacement straw and TalkTools original instruction booklet
  • Available in small (5 fl. oz.) or original (7 fl. oz.)
  • For the more mature clients check out our Adult Bottle

Kuvaus

Hauska Nallepullo houkuttelee lasta harjoittelemaan!  Pullossa on suljettava, vuodonkestävä korkki, joten pulloa on helppo kuljettaa mukana. Nallepullon mallia on uusittu, pieni koko on jäämässä pois valikoimista. Isompaan kokoon on lisätty irrotettavat kahvat.

Talk Toolsin Nallepullo on erinomainen apuväline optimaalisen juomistavan (pillijuominen,imeminen) opettelemiseen ja samalla oraalimotoriikan vahvistamiseen (kielen vetäytyminen, huulten pyöristys, poskien lihakset).

Nallepullon avulla aikuisen on mahdolista kontrollida nesteen määrää lapsen suussa. Huom! Suosittelemme aikuisen harjoittelevan nestemäärän säätelyä pullosta painamalla ennakkoon, ennen käyttöä lapsen kanssa.

Tällöin nesteen käsittely suussa on turvallisempaa, ja samalla voidaan helpottaa ja motivoida lapsen imemisen (pillijuomisen) harjoittelua ja välttää virhemalleja, tai oppia pois virheellisistä pillijuomisen tavoista. Nallepullon avulla  voidaan myös helpottaa siirtymää pois tuttipullon ja nokkamukien käytöstä.